Двата най-големи летни блокбъстъра излизат този уикенд. Хиляди фенове нямат търпение да изгледат филмите Опенхаймер“ и Барби“. Според компании за билети са продадени над 50

...
Двата най-големи летни блокбъстъра излизат този уикенд. Хиляди фенове нямат търпение да изгледат филмите Опенхаймер“ и Барби“. Според компании за билети са продадени над 50
Коментари Харесай

Продадоха над 50 хил. билета за премиерите на „Опенхаймер“ и “Барби“

Двата най-големи летни блокбъстъра излизат този уикенд. Хиляди фенове нямат търпение да изгледат филмите „ Опенхаймер “ и „ Барби “. Според компании за билети са продадени над 50 хиляди билета.

Зрителите очакват с нетърпение излизането на огромния екран на цветния и развлекателен филм на Грета Гъруиг и изпълнената с исторически моменти творба на Кристофър Нолан, разказваща историята на бащата на атомната бомба.

 
Когато разбрах, че и двата кино лентата излизат на една и съща дата, разбрах, че това ще е нещо неизмеримо. Досега не се е случвало нищо сходно. Това ще бъдат двата най-големи филми за годината. Няма метод да ги изпусна. Първо ще виждам " Опенхаймер " и след това " Барби ".
Тони Мур, фен напът да види Опенхаймер

Много хора носят и тениски с надпис " Барбенхаймер ", които комбинират двата кино лентата.

 
Двата кино лентата са изцяло противоположни. Единият е по-сериозен, а другия- по-разпускащ. Много хора ще излязат от у дома и ще отидат да ги гледат. " Опенхаймер " е филм, който има известна интелектуалност. А " Барби ", който води до едно напълно друго равнище  феминизма и човечността.
Робърт Блакман, почитател

От голяма компания за продажба на билети съобщават, че 20 000 души са закупили билети, които им разрешават да посетят и двете прожекции. Изчисленията показват, че това са 294 минути прекарани в киното.

 
Развълнуван съм, че това ще бъде в действителност огромно за киноиндустрията. След пандемията просто не мога да спра да отивам на кино и е отлично да виждам хората назад в салоните. Филмите наподобяват добре и имат чудесни режисьори.
Клиф Хари, почитател

И двете творби са с бюджет над 100 милиона долара. Очаква се още първата седмица в Съединени американски щати " Барби " да продаде билети за 90 милиона долара, а " Опенхаймер " - за 40 милиона долара.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР